Ikkunanäyttö 55
Ikkunanäyttö 55 Ikkunanäyttö 55 Ikkunanäyttö 55 Ikkunanäyttö 55 Ikkunanäyttö 55

Ikkunanäyttö 55" 2500 nit lattiatelineellä

3 224,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ikkunanäyttö myymälän, ravintolan tai muun myyntipisteen ikkunaan houkuttelemaan ohikulkijat käymään ostoksilla.

Saatavuus 2 kpl
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää

Tämä 55” Full HD ikkunanäyttö näkyy 2500 nitin kirkkaudellaan näyteikkunastasi hyvin ulos. Huomioarvo on merkittävä näytön yläreunan noustessa aina 209 cm korkeuteen. Korkeus on luonnollisesti säädettävissä vastaamaan myös matalamman huonekorkeuden vaatimuksia. Näytössä on kaikki komponentit integroitu kotelon sisään joten taustakin näyttää siistiltä kun ulkoisia komponentteja, kuten mediatoistinta, ei tarvitse erikseen asentaa näytön taakse. Käyttöönotto on erittäin helppo tehdä itse selkeiden ohjeiden avulla. Näyttö tarvitsee vain sähkön ja dataliitynnän joka voi olla joko kiinteä ethernet tai WiFi.

Leveys 77 cm, korkeus 130 cm

Lattiaosan syvyys 67 cm

Näyttöpinta n 23 cm lattiaosan etureunasta

Pyörillä varustetun lattiatelineen jalkaosan korkeus on 13,5 cm. Jos ikkunan alla on lämpöpatteri kannattaa tarkistaa mahtuuko teline patterin alle. Jos ei mahdu, mutta näytön asettelun kannalta olisi hyvä saada teline patterin alle, kannattaa ostaa myös erikseen myytävä lattialevy. Se mahtuu patterin alle ja samalla näytön yläreuna laskeutuu 13 cm.

Tuotteen väri on musta. Tuotteen kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekehitystä tapahtuu ja lopullinen tuote saattaa joiltain osin poiketa kuvista.

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet
Yhteensopivat tuotteet