Arvioi ikkunan mittojen pohjalta, minkä kokoisen näytön saat mukavasti mahtumaan ikkunaasi. Yleisin näyttökoko on 55”, jonka ulkomitat ovat noin 130 x 80 cm. Näytön voi asentaa helposti joko pysty- tai vaaka-asentoon. Ikkunassa on yleensä paremmin tilaa korkeussuunnassa joka puoltaa pystyasennusta. Pystynäyttö kiinnittää myös vaakanäyttöä tehokkaammin ohikulkijan huomion. Näistä syistä ikkunanäytöt asennetaan useimmin pystyasentoon.

Näytön pitää olla riittävän kirkas näkyäkseen ulos päivänvalossa. Näytön kirkkautta mitataan nit:eissä, joita kotona käytettävässä perustason TV:ssä on noin 300-500. Ikkunanäytössä kirkkautta pitää olla 2500 nit, jotta näkyvyys päivän valossa on taattu. Lisäksi näytön tulee kestää huomattavasti TV-vastaanotinta suurempia käyttötuntimääriä. Kotikäyttöön tarkoitettu TV ei siis toimi ikkunanäyttönä eikä sillä saavuteta näytölle asetettuja tavoitteita.

Tarkista myös mitä ikkunan alla on. Jos ikkunan alla on lämpöpatteri, kannattaa tarkistaa mahtuuko näytön jalka patterin alle, jotta näyttö saadaan mahdollisimman lähelle ikkunaa. Pyörillä varustettu lattiateline on korkeampi kuin levypohjainen jalka, joten se harvoin mahtuu patterin alle. Tätä varten lisävarustelistaltamme löytyy pyöräjalustan korvaava lattialevy. Käytössämme olevan pyöräjalan korkeus on 135 mm.

Hyvin tuotteistetun, valmiin ja kaikenkattavan toimituksen käyttöönotto onnistuu helposti. Lattiateline vaatii pienen mekaanisen kokoonpanon ja näytön paikalleen nostamiseen tarvitaan kaksi ihmistä. Tehokas hankintaketju suoraan maahantuojalta pitää kuitenkin kustannuksen kurissa joten monelle kauppiaalle tämä on hyvä tapa hankkia näyttö. Näytön käyttämisen alkuun pääsee helposti tarjoamamme koulutuksen avulla.